Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi için Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'a uçtu. Konaklayacağı otele giderken Türk vatandaşlarını sevgiyle selamladı. Erdoğan, daha sonra otelinden ayrılarak NATO'nun 75. Yılı Anma etkinliğine katılım gösterdi. Ardından Macaristan Başbakanı Victor Orban'la bir araya geldi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde bulunmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkenti Washington'a uçtu.

Erdoğan ve yanındaki heyetini Andrews Askeri Hava Üssü'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ve Washington Büyükelçisi Sedat Önal karşıladı. Erdoğan konaklayacağı otele giderken, otelin önündeki insanların ellerinde Türkçe ve İngilizce "Hoş geldiniz" şeklinde yazılı pankatlar bulunuyordu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NATO ZİRVESİ'NDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan otelinden ayrılarak, Andrew W. Mellon Auditorium'da gerçekleşen NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğinde yer aldı.

Etkinlikt bulunan devlet ve hükümet başkanlarıyla toplu fotoğraf karesinde dahil oldu. Erdoğan programın sonunda tekrar konaklayacağı otele dönüş yaptı.

MACARİSTAN BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Burada da Macaristan Başbakanı Viktor Orban'la görüştü. Söz konusu görüşmede iki ülke heyetleri de bulunuyordu.