Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı Göynükbelen Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, 17 yaşındaki Mehmet K., dedesi Mustafa Macar (73) ve birlikte yaşadığı Cahide Aydın'ı (76) tüfekle vurarak öldürdü. Olay sırasında Mehmet K.'nin yanında bulunan arkadaşı Ufukcan Üs'ü de çıkan bir tartışmanın ardından tüfekle öldürdü. Cinayetin ardından Mehmet K. ve ona yardım eden arkadaşı Alper E. gözaltına alındı.

Olay, Mustafa Macar ve Cahide Aydın'dan haber alamayan yakınlarının eve gitmesiyle ortaya çıktı. Evde yaşlı çiftin ve bahçede hareketsiz yatan Ufukcan Üs'ün cansız bedenlerini bulan aile, durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan incelemede üç kişinin tüfekle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma, dedesinden para istemesi üzerine çıkan tartışmada Mehmet K.'nin dedesi ve Cahide Aydın'ı öldürdüğünü, ardından bahçede çıkan tartışmada Ufukcan Üs'ü de tüfekle vurduğunu belirledi.

Helal Akreditasyon Kurumundan Köfteci Yusuf'la ilgili açıklama Helal Akreditasyon Kurumundan Köfteci Yusuf'la ilgili açıklama

Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen Mehmet K. ve Alper E. jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.