Bir anne ve anneannesini korkunç bir cinayetle katleden suçlunun aynı serviste tutulduğu haberleri, sosyal medyanın ve kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Fenomen isim Dilan Polat, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde, katil olarak bilinen şahısla aynı koğuşu paylaştı.

Dilan Polat, uykusuz geceler geçirdiği, korkudan ne yapacağını bilemez bir halde serviste bulundu. Olayın açığa çıkmasıyla beraber, hapishane yaşamından daha fazla çekindiği anlaşılan Polat'ın, cezaevi yönetimine tahliye talebinde bulunduğu belirtildi.

Screenshot 247 Pg1O

Ancak, talebinin reddedilmesiyle Dilan Polat, kabus gibi geçen günlerin ardından tekrar aynı servise dönmek zorunda kaldı. Rabia Çataklı isimli katille karşı karşıya kalan Polat, korku içinde eşofmanını bile ona vermek zorunda kaldı.

Screenshot 248 8Wl2

Yaşananlar, Dilan Polat'ın psikolojisinin ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğini gözler önüne seriyor. Öte yandan, Rabia Çataklı'nın işlediği dehşet verici cinayetin yankıları da hala sürüyor. Çataklı, uyudukları sırada annesi ve anneannesine bıçakla saldırmış, ardından cesetlerini parçalara ayırmıştı.

Son olarak yeniden Bakırköy’e gitmek istemeyen Polat’ın, cezaevi yönetimine dilekçe verdiği öğrenildi.

Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu... Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu...

OLAYIN GEÇMİŞİ


Olay geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesindeki evde meydana geldi.
Rabia Çataklı(31), uyudukları sırada annesi Şeyda Çataklı(56) ve anneannesi Medine Küçükkaya’ya 77) bıçakla saldırdı.


Çataklı annesini ve anneannesini bıçakla öldürdükten sonra cesetleri parçalamaya başladı, kestiği parçalardan bazılarını camdan dışarı attı.


Evden yükselen ezan ve tekbir seslerini duyarak tedirgin olan komşular durumu jandarmaya bildirdi.
Eve gelen ekipler, kapıyı kırarak içeri girebildi.


Ekipler kan gölüne dönen evin içinde Rabia Çataklı’yı çıplak vaziyette elinde bıçakla yakaladı.


Rabia Çataklı gözaltına alınırken, Şeyda Çataklı ve Medine Küçükkaya otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Evin camının kırık olduğu, ceset parçalarının yanı sıra mutfak malzemelerinin de dışarı atıldığı görüldü.