Güncel

Eşini ve Evdeki Şahsı Öldüren Koca İntihar Etti

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trajik olayda, eşini ve evde bulunan bir şahsı kesici aletle öldüren Hasan Şimşek, ardından intihar etti.

Abone Ol

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trajik olayda, eşini ve evde bulunan bir şahsı kesici aletle öldüren Hasan Şimşek, ardından intihar etti. Olay, saat 15.00 sıralarında Malazgirt Mahallesi Tolga Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşandı.

İddialara göre, Hasan Şimşek (34), eşi Esma Şimşek'i (23) evde A.H. (27) ile birlikte yakaladı. Bunun üzerine Hasan Şimşek, kesici aletle saldırarak eşi Esma Şimşek ve A.H.'yi yaraladı. Ardından kendini asarak intihar etti.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Hasan Şimşek, Esma Şimşek ve A.H.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı öğrenen Şimşek çiftinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan, çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi.