Gündem

Galatasaray - Beşiktaş Derbisi Öncesi Kriz Çıktı! Yıldız Oyuncu Rest Çekti

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi kriz büyüyor, Yıldız oyuncu takımdan ayrılmak istiyor!

Abone Ol

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi kriz büyüyor: Yıldız oyuncu takımdan ayrılmak istiyor!

Süper Lig’in 10. haftasında yenilgisiz iki takım karşı karşıya geliyor. Ligde lider konumda olan Galatasaray, bu akşam Beşiktaş’ı kendi sahasında konuk edecek. Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup ederek hem liderliğini sağlamlaştırmayı hem de puan farkını açmayı hedefliyor. Ancak takımda önemli bir kriz patlak verdi.

9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puanla namağlup ilerleyen Galatasaray, son olarak Antalyaspor’u 3-0 yenmişti. Takımın hücum hattında Yunus Akgün, Osimhen ve Icardi performanslarıyla dikkat çekiyor. Apandisit ameliyatı geçiren teknik direktör Okan Buruk, derbiye kulübede olacak. Ancak takımda İsmail Jakobs dışında eksik bulunmuyor.

Rakip Beşiktaş ise Avrupa Ligi’nde Lyon karşısında aldığı galibiyetin moraliyle sahaya çıkacak. Siyah-beyazlılarda Mert Günok, Paulista ve Rashica sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Ayrıca Beşiktaş, Galatasaray’ı deplasmanda 7 yıldır yenemedi.

Galatasaray’da Kriz

Süper Kupa’da Beşiktaş’a karşı 5-0’lık tarihi bir yenilgi alan Galatasaray’da, bu mağlubiyetten sonra en çok eleştirilen isimlerden biri Victor Nelsson oldu. Immobile'nin golünde yaptığı hata ile gündeme gelen Danimarkalı oyuncu, ligde sadece 2 maçta 90 dakika forma bulabildi.

Nelsson'un, teknik direktör Okan Buruk’la görüşerek "Beni 11’de düşünmüyorsanız takımdan ayrılmak istiyorum" dediği iddiası gündeme oturdu. Yıldız oyuncunun, Beşiktaş derbisinde de yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.