Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller, 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 59. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Konyaspor'un tek golü ise 45. dakikada Oğulcan Ülgün'den geldi.

Öğretmenlerin 2024 Yılı Yaz Dönemi Mazerete Bağlı Yer Değişikliği Atama Sonuçları açıklandı. Öğretmenlerin 2024 Yılı Yaz Dönemi Mazerete Bağlı Yer Değişikliği Atama Sonuçları açıklandı.

Galatasaray, maç boyunca üstün bir performans sergileyerek, özellikle hücum hattında etkili oldu. Ancak Mauro Icardi'nin 76. dakikada attığı gol, hakemin faul gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Bu sonucun ardından Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı iki maçtan da galip ayrılarak puanını 6'ya çıkardı. Konyaspor ise 3 puanda kaldı.

Maçta ayrıca, Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert, 83. dakikada oyuna girerek ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Galatasaray, bu galibiyetle moral bulurken, bir sonraki maçında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys ile play-off turu mücadelesine çıkacak. Konyaspor ise Bodrum FK ile karşılaşacak.