Güncel

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Maçı İptal Edilebilir!

Büyük bir heyecanla Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sloven ekibi Olimpija Ljublijana ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın karşılaşması öncesinde, Slovenya'da yaşanan dikkat çeken bir gelişme futbol dünyasını hareketlendirdi.

Abone Ol

Galatasaray, Slovenya ekibi Olimpija Ljublijana ile 8 Ağustos Salı günü deplasmanda oynayacağı tarihi karşılaşmanın heyecanını yaşarken, maçın oynanacağı saatlere doğru Slovenya'da beklenmedik bir durum ortaya çıktı.

Şiddetli Yağışlar Maçları Erteliyor

Ülkeyi etkisi altına alan yoğun yağışlar, futbol karşılaşmalarını olumsuz yönde etkileyerek, Slovenya Futbol Federasyonu'nun (NZS) kararıyla tüm maçların ertelenmesine sebep oldu. Bu kapsamda, hafta sonu ve gelecek hafta Slovenya'da devam etmesi beklenen yoğun yağışlar futbol severleri ve takımları endişelendirdi.

Galatasaray'ın Maçı Tehlikede

Salı gününe kadar Slovenya'da devam etmesi beklenen şiddetli yağışların yanı sıra, gündüz ile gece arasındaki sıcaklık farkının 20 derecelere ulaşması bekleniyor. Galatasaray'ın Salı akşamı Olimpija ile karşılaşacağı saatte ise sıcaklığın 11 derece olacağı ve yoğun yağışların devam etmesi bekleniyor.

Beklemede Kalan Karşılaşma

Yaşanan bu durum, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hedefini riske atıyor. Sloven ekibi Olimpija Ljublijana ile oynanacak olan kritik maçın, hava durumunun kötüleşmesi nedeniyle ertelenme veya iptal olma olasılığı ortaya çıktı.