24 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan seminerler, tüm okullarda öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek. Seminerler 28 Haziran tarihine kadar devam edecek. Ancak bazı öğretmenler, seminerlerini görevli oldukları ilin dışında alacaklar. Peki, il dışında seminer alacak olan öğretmenleri bekleyen görevler neler?

Peugeot 2024 temmuz fiyat listesi açıklandı: Yeni modeller ve güncel fiyatlar Peugeot 2024 temmuz fiyat listesi açıklandı: Yeni modeller ve güncel fiyatlar

Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantıları

Seminerlerin başlangıç tarihi olan 24 Haziran'da, okullarda sene sonu öğretmenler kurulu toplantıları yapılacak. İl dışında bulunan öğretmenlerin, bu toplantılara katılmaları için il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından talimatlar iletildi.

Çevrimiçi Katılım Zorunluluğu

Bu talimatlara göre, sene sonu öğretmenler kurulu toplantıları çevrimiçi programlar aracılığıyla yayınlanacak. İl dışında bulunan öğretmenler de bu toplantılara çevrimiçi yollarla katılmak zorunda olacaklar.

Katılım Kanıtı

Toplantıların gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğine dair ekran görüntüleri, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından okullardan talep edilecek. Bu uygulama, öğretmenlerin toplantılara katılımının teyit edilmesi amacıyla yapılacak.