Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri personeli için tarihi bir Maaş Promosyon anlaşmasına imza atıldı. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından personelin maaş ücretlerinin ödeneceği bankayı belirlemek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda 14 bankanın davet edildiği 6 bankanın katılımıyla gerçekleştirilen Maaş Promosyon İhalesinde şimdiye kadarki en yüksek teklif olan 60.250₺ üzerinden anlaşmaya varıldı. Türkiye’de eğitim camiasında bugüne kadar yapılan en yüksek tutarlı maaş promosyon anlaşmasıyla rekora imza atıldı.

Altın fiyatları yeni rekora hazırlanıyor! Yeni zirve ne zaman görülecek? Altın fiyatları yeni rekora hazırlanıyor! Yeni zirve ne zaman görülecek?

Bu önemli anlaşmanın süresi 3 yıl olarak belirlendi. Bu süre zarfında personelin tüm mali işleri AKBANK aracılığıyla yürütülecektir.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, “Değerli eğitim camiamız, promosyon sözleşmesi için bankalarla yürüttüğümüz müzakereler tamamlanmış olup ihale sonucunda en yüksek teklif veren ilgili banka ile sözleşme imzalanmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Promosyon bedeli tek seferde yatırılmak üzere 60.250₺  olarak belirlenmiştir. Eğitim camiamıza hayırlı olsun.” dedi.