Bir televizyon programının canlı yayınında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu arasında tartışma çıktı.

CHP’li Gökhan Günaydın’ın yapmış olduğu özel açıklamalar tartışmayı daha da alevlendirdi.

'İstesek en az 10 milletvekili gelir'

Günaydın yorumunda, “Biz istesek bugün İYİ Parti’den en az 10 milletvekili CHP’ye gelir. Ama bizim derdimiz skor yapmak değil. Biz CHP olarak vatandaşların sorunlarını gündeme getirip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bugün de Hayrabolu’da çok güzel bir buğday mitingi düzenledik” ifadelerine yer verdi.

Emekliye ek zamda yeni gelişme! Bu akşam Cumhurbaşkanı'na sunuluyor Emekliye ek zamda yeni gelişme! Bu akşam Cumhurbaşkanı'na sunuluyor

"Ne siyasi etiğe ne de nezakete sığar"
İYİ Partili Buğra Kavuncu ise bu tepki çeken açıklamalara “Kınıyorum” diyerek son noktayı koydu.

Twitter’dan konu hakkında paylaşım yapan Kavuncu, “CHP'nin bir grup başkanvekilinin yaptığı ‘İstesek İYİ Parti'den en az 10 vekil CHP’ye gelir ama biz skor peşinde değiliz’ açıklaması ne siyasi etiğe ne de nezakete sığar. Millet iradesini siyasi bir şımarıklığa yormak en başta o iradeye zarar vermek anlamına gelir. Türkiye yıllardır kibirden, egodan ve nobranlıktan çekerken aynı alışkanlığın burada da görülmesi endişe vericidir. Bu nezaketten yoksun açıklamaları kınıyorum” şeklinde yorumladı.