İyi Parti'de genel seçimler sonrası verilen 'seçime müstakil girme' kararı parti içinde pürüzleri beraberinde getirmişti. Partide bulunan lider isimler dışında teşkilatlarda da istifaların ardı arkası kesilmemişti. Yerel seçimlerde hayal kırıklığına uğratan sonuçlar yaprak dökümünü sürdürdü.

Meral Akşener'in aday olmadığı olağanüstü kongrede partinin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu seçildi. Lider değişimi istifaları durdurmadı.

Geçen haftalarda Antalya milletvekili Aykut Kaya görevini bıraktığını paylaşmıştı. Kaya'nın istifa haberinin ardından çok geçmeden, Horasan Belediye Başkanı istifasını sundu.

HAYRETTİN ÖZDEMİR GÖREVİ BIRAKTI

Öğretmenlerin Yaz Tatili Her Zamankinden Kısa Sürecek! Öğretmenlerin Yaz Tatili Her Zamankinden Kısa Sürecek!

Halk TV'nin haberine göre, İyi Parti'den belediye başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, göreve veda etti.

Ankara'ya giderek istifasını partinin genel merkezine veren Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir'in bundan sonraki süreçte "bağımsız" olarak devam etmeyi düşündüğü belirtildi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNMUŞTU

9 Mayıs'ta İyi Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na hayırlı olsuna giden Özdemir, "En önemli ve en başta tebriğimiz Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli isimdir. İYİ Parti camiasına, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olsun.

Türkiye'nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Bilgisi, birikimi, tecrübesiyle, bu görevi layıkıyla yapacağına da yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum" ifadelerine yer vermişti.