İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, polis tarafından durdurulan Özbekistan uyruklu 6 kadın yolcu ile onlara yardım eden iki araçta yapılan aramalarda toplam 166 külçe altın ve 18 oyun konsolu ele geçirildi. Bu külçelerin 84'ünün, kadın yolcuların cinsel organlarında gizlenerek taşındığı tespit edildi.

Fiş ve fatura düzenlemeyenlerin cezası artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı! Fiş ve fatura düzenlemeyenlerin cezası artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Havalimaninda Cinsel Organlarinda T Ns1G

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye kaçak yollarla altın sokulacağına dair istihbarat aldıktan sonra 2 Ekim'de harekete geçti. Dubai'den İzmir'e uçakla gelen kadın yolcular ve onları karşılamaya gelen araçlar havalimanının çıkışında durduruldu. Yapılan aramalarda her biri 110 gram ağırlığında toplam 166 külçe altın, 18 oyun konsolu ve 3 akıllı cep telefonu bulundu.

Havalimaninda Cinsel Organlarinda T Dibv

Alınan mahkeme kararıyla, kadın yolcuların iç beden muayenesi sırasında yapılan cerrahi müdahale ile cinsel organlarından 84 külçe altın daha çıkarıldı. Ele geçirilen toplam 18 kilo 500 gram ağırlığındaki 166 külçe altının piyasa değerinin 55 milyon TL olduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak 7 şüpheli gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından tutuklandı.