İzmir’in Ödemiş ilçesinde, ayrılma aşamasında olduğu eşi tarafından saldırıya uğrayan bir kadın ağır yaralanırken, olayda koca ve kadının arkadaşı hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Ödemiş ilçesi Atatürk Mahallesi Ulus Meydanı yakınında bulunan bir güzellik merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özkan Karabıyık, bir süredir ayrı yaşadığı ve koruma kararı bulunan eşi Esin Karabıyık’ı takip ederek, güzellik merkezine geldi. Esin Karabıyık ve arkadaşı Ebru Duvar, güzellik merkezinden çıkarken Özkan Karabıyık ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özkan Karabıyık, yanında getirdiği bıçakla önce eşini, ardından arkadaşı Ebru Duvar'ı defalarca bıçakladı.

Saldırı sonrası her iki kadın da kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan Özkan Karabıyık aynı bıçakla kendini de yaraladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım çağırdı. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede iki çocuk annesi Ebru Duvar ile saldırgan Özkan Karabıyık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Esin Karabıyık, ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Esin Karabıyık’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Türk Ordusunun Kahramanlık Destanı: 30 Ağustos Türk Ordusunun Kahramanlık Destanı: 30 Ağustos

Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak soruşturma başlattı.