Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 5 yaşındaki yeğenlerini kurtarmak isteyen iki amca hayatını kaybetti. Atça Mahallesi'nde meydana gelen olayda, küçük A.A., evlerinin yanındaki yaklaşık 4 metre derinliğindeki sulama havuzuna düştü. Durumu fark eden baba Adem Aktaş ve amcaları Murat Aktaş ile Erkan Aktaş, çocuğu kurtarmak için havuza girdiler. Ancak ne yazık ki, baba ve amcalar havuzdan çıkamadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

Durumun fark edilmesi üzerine yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, havuzdan çıkarılan 4 kişiyi Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Murat Aktaş ve Erkan Aktaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Adem Aktaş ve kızı A.A'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Hayatını kaybeden iki amcanın cenazesi otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi. Bu trajik olay, aile ve çevrede büyük üzüntüye yol açtı.