Güncel

KPSS Puanı Olanlar İçin Fırsat! SYDV Personel Alımı Başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için 20 Ağustos 2024'e kadar başvuru yapılabileceğini duyurdu

Abone Ol

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonlarına başvurmak isteyenlerin hangi şartları taşıması gerektiği ve başvuruların nasıl yapılabileceği gibi detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

# Başvuru Koşulları Nelerdir?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadroları için KPSS’ye giren adaylar arasından alım yapmaya başladı. Tekman ilçesinde istihdam edilmek isteyen adayların sağlaması gereken şartlar ve istenen belgeler şu şekilde

#Müracaat Şartları

- Adayların KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

- Ayrıca, 4 yıllık lisans eğitimi veren Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Aile ve Tüketici Bilimleri veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun olunması şarttır.

- Başvuru yapacak adayların, 3294 sayılı Kanun kapsamındaki kuruluşlarda en az 2 aylık çalışma deneyimine sahip olması gerekmektedir.

# Başvuru Belgeleri

- Bilgisayar sertifikası veya transkript,

- Özgeçmiş,

- Güvenlik soruşturma formu,

- Sağlık raporu,

- Adli sicil kaydı,

- Diploma fotokopisi,

- Kimlik fotokopisi,

- Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi,

- 2 adet vesikalık fotoğraf.

# Başvuru Nasıl ve Nereye Yapılır?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurular başlamış olup, 20 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılabilecektir. Başvurular, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün online platformu üzerinden gerçekleştirilebilir. Başvuru süreçlerine dair detaylar, ilgili vakfın resmi internet sitesinde yer almaktadır.