Güncel

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Son dakika kulis bilgisi!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Kurban Bayramı tatili süresi, bugün yapılacak Bakanlar Toplantısı'nda netlik kazanacak. Tatilin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı konusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilecek toplantıda ele alınacak.

Abone Ol

9 günlük tatil beklentisi

Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ara günlerin hafta sonu ile birleştirilerek 9 günlük tatil olması yönündeki beklentiler artmış durumda. Bu sene Kurban Bayramı, 16-17-18 ve 19 Haziran (pazar, pazartesi, salı, çarşamba) tarihlerini kapsıyor. 14 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin tatile çıkması bekleniyor.

Bakanlar Toplantısı'na dikkat

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağı, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Bakanlar Toplantısı'nda kararlaştırılacak. Tatilin 9 güne çıkarılması, birçok vatandaş için tatil planlarının netleşmesi anlamına gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, tatil süresinin netleşmesi için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın kabine toplantısı sonrasında yapacağı açıklamaya çevrildi. Gelen kulis bilgilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram tatilini 9 gün olarak açıklaması bekleniyor.