Güncel

Kurban Bayramına 1 gün kala destek ödemeleri hesaplara yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde çocukların sosyal ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Bakan Göktaş, Haziran ayına ilişkin 887 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Abone Ol

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlerin çeşitlendirilmesi ve onların farklı ihtiyaçlarının karşılanması konusunda özel bir önem verdiklerini belirtti. SED ödemeleri ile çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevreleri içinde desteklendiğini ifade eden Göktaş, milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalıştıklarını belirtti.

Çocukların öncelikli olarak aile sıcaklığı ve şefkati ile büyümelerini hedeflediklerini belirten Bakan Göktaş, aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile bu amaca ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Göktaş, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Haziran ayına ilişkin 887 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırıyoruz" dedi.

SED ödemeleri ile çocukların geleceği güvence altında

Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, özgüvenli, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini de ayrıca belirtti.

Ödemeler bayram öncesi yapıldı

Kurban Bayramı öncesinde yapılan bu ödemeler, ailelerin ve çocukların bayramı daha huzurlu ve mutlu geçirmelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Bakan Göktaş, ailelerin bu destekle bayram ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabileceklerini ve çocukların eğitim masraflarının bu ödemelerle daha kolay karşılanabileceğini ifade etti.