MEB'de değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf UZANTI atandı.

Yusuf Uzantı Kimdir?

MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı

Yusuf Uzantı, 06.06.1976 tarihinde Denizli ilinin Tavas ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli'de tamamladı. 1999 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu ve eğitim alanında kariyerine adım attı. Ayrıca, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans eğitimi aldı.

Meslek hayatına 1999 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak başladı. 2006-2014 yılları arasında İstanbul'un çeşitli okullarında idarecilik görevlerini üstlendi. 2014-2017 yılları arasında Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2017 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak atanarak görevine devam etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın atama kararıyla 02.03.2020 tarihinde İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.