Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem

Varilde bulunan ceset, soruşturmayı derinleştirdi

Bozyazı'da, 77 yaşındaki emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'in cesedi, 14 Eylül'de çöplük alana bırakılmış bir varilin içinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler sonrasında, Doludeniz'in oğlu Orkun Doludeniz gözaltına alındı.

Zanlının ifadesi dikkat çekti

33 yaşındaki Orkun Doludeniz, emniyetteki sorgusu sırasında babasını evde hareketsiz yatarken bulduğunu, panikle cesedi bir varile koyarak ticari taksiyle çöplük alana götürdüğünü iddia etti. Zanlının bu ifadesi üzerine soruşturma derinleştirilirken, cesedin kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Orkun Doludeniz, adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan zanlı, cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve Doludeniz'in kesin ölüm nedeninin Adana Adli Tıp Kurumu'nca yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacağını açıkladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Selahattin Doludeniz'in ölümü ve cesedinin varilde bulunması, ilçede büyük bir şaşkınlık yaratırken, yetkililer olayı aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Adli tıp incelemeleri sonucunda, Doludeniz'in ölüm nedeni belirlendikten sonra soruşturmanın seyrinin netleşmesi bekleniyor.