Güncel

Merve öğretmen hayatını kaybetti: Kaza anı güvenlik kamerasında

Adana'da trafik kazasında ağır yaralanan Öğretmen Merve Çürük, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Loading...

Abone Ol

Adana'nın Yüreğir ilçesinde iki gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki öğretmen Merve Çürük, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarptı

Kaza, 20 Mayıs'ta Kışla Mahallesi Mithat Özsan Bulvarı'nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Merve Çürük, L.K'nin kullandığı 01 LD 400 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Genç öğretmen, hemen hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Evlilik hazırlığı yapıyordu

Öğretmen olan Merve Çürük'ün evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Çürük'ün cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Kozan ilçesinde toprağa verildi. Ailesi ve sevenleri büyük bir üzüntü yaşarken, kazanın detayları da güvenlik kameralarına yansıdı.

Hamile sürücü gözlem altında

Kazada yaralanan sürücü L.K'nin ise 8 aylık hamile olduğu ve bebeğinin hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi. L.K, hastanede gözlem altında tutuluyor ve sağlık durumu yakından takip ediliyor.