Güncel

Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde

Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bölgede bomba ihbarı üzerine yapılan incelemede el yapımı patlayıcı bulundu ve güvenlik altına alındı

Abone Ol

Başakşehir'de, metro durağının çıkışında bulunan bölgede bomba ihbarı yapıldı. İhbar sonrasında polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve yapılan incelemenin ardından patlayıcı madde güvenlik altına alındı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, bir sanayi sitesinin istinat duvarında yağmur giderinde el yapımı patlayıcı bulundu. Polis ekiplerinin incelemesi sonucunda patlayıcı madde kontrol altına alındı.

Olay, Esenler Sanayi Sitesi 7. Caddede saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. Metro durağı çıkışının da bulunduğu sanayi sitesinin istinat duvarının yağmur tahliye deliğinde fitilli bir cisim fark edenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı ve bölgeyi trafiğe kapattı.

Bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme polisleri olay yerine sevk edildi. Fitilli cismin el yapımı patlayıcı olduğu tespit edildi ve güvenlik amaçlı olarak muhafaza altına alındı. İstinat duvarı ve çevresinde yapılan incelemelerin ardından yol trafiğe açıldı.