Güncel

Milyonerde Kenan İmirzalıoğlu'ndan yarışmacıya: "Makineli tüfek gibisin"

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu, sürekli konuşan yarışmacıya tepki gösterdi.

Abone Ol

ATV'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta ilginç bir olaya sahne oldu. Radyocu Murat Yaşar Bayram, yarışmada enerjisi ve sürekli konuşmasıyla dikkat çekti. Her soruda uzun uzun konuşan Bayram, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi. İmirzalıoğlu, yarışmacıya "Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor" diyerek tepki gösterdi.

30 bin tl'lik soruda elendi

Heyecanı ve enerjisiyle yarışmaya damga vuran Bayram, 30 bin TL'lik soruya kadar gelmeyi başardı. Ancak 6. soruda, "1990'da ABD müzik listelerinde birinci sıraya çıkan 'Ice Ice Baby' adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" sorusuna "Eminem" cevabını vererek elendi. Doğru cevabın "Vanilla Ice" olduğu soruda yanlış cevap vererek yarışmadan elenen Bayram, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

İmirzalıoğlu'ndan espirili yorum

Yarışmacının elenmesinin ardından İmirzalıoğlu, Bayram'a esprili bir dille "Radyo programını tek başına mı yapıyorsunuz?" diye sordu. Bayram'ın "Evet" cevabına karşılık olarak İmirzalıoğlu, "Belli oluyor. İki kişiyle yapsaydınız belki bir konuşma şansı olurdu ama tek başına yaptığınız o kadar belli ki! Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor" dedi.

Yarışmadan 5 bin tl ile ayrıldı

Yarışmacı Bayram, elendikten sonra da konuşmaya devam etti. "Benim programıma bağlanan 5 saniye konuşabiliyor. Ben konuşacağım kardeşim, benim programım bu" diyen Bayram, daha sonra bir anısını anlatmak istedi. Ancak İmirzalıoğlu, "Son bir şey söyleyin" diyerek Bayram'ı durdurdu. Yarışmacı, 5 bin TL'lik ödülle yarışmadan ayrıldı.