Güncel

Narin'in ailesi ile görüşen Didem Arslan'dan şok iddia! "Biliyorlardı, sustular"

Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından gazeteci Didem Arslan Yılmaz, olaya dair çarpıcı bir iddiada bulundu. Yılmaz, Narin’in ailesiyle defalarca görüştüğünü belirterek sosyal medya hesabında, “Aile biliyordu, sustular. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, olayın aile içinde bilindiği ancak gizlendiği yönündeki şüpheleri artırdı.

Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybını programında işleyen gazeteci Didem Arslan Yılmaz, gelen acı haber sonrasında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.


"BİLİYORLARDI, SUSTULAR"


Aileyi canlı yayına çıkaran ve aktardığı bilgiler ile kamuoyunu aydınlatan Didem Arslan "Aile biliyordu, sustular. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

BAKANLARIN BAŞSAĞLIĞI DİLEMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ


Didem Arslan'ın Narin'in ailesini yakından gören bir kişi olarak yaptığı yorum büyük önem taşırken, bugün 3 bakanın da Narin mesajlarında aileye başsağlığı dilememeleri dikkat çekti.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve son olarak Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın mesajlarında aileye başsağlığı dilememeleri cinayetin içinde aile bireylerinden birinin olabileceği şeklinde yorumlandı.

"TÜM ŞÜPHELER AİLEYE ÇEVRİLDİ"

Narin ile gelişmenin ardından canlı yayına bağlanan gazeteci Emrullah Erdinç'in ifadeleri de iddiaları kuvvetlendirdi.

Erdinç "Narin'in ailesi güçlü bir aileydi. Bu yüzden köydeki hiçbir aile de konuşamıyordu. Hatta tutuklanan amcayı aile üyeleri cezaevinde ziyaret ediyordu. Bu cinayetin içinden aileye mensup kişiler çıkacaktır. Tüm şüpheler aileye çevrildi. Amcanın daha önce şüpheli ifadeleri vardı. Arabada da DNA örneklerinin olması üzerine öncelikli şüpheli konumunda olan amca var. Amca mı öldürdü, cinayeti mi biliyordu bunların bütün hepsi soruşturmayla ortaya çıkacaktır. İlk şüpheliler arasında amca var büyük ihtimalle" dedi.