Diyarbakır'da yaşanan Narin cinayetinde, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılan baba Arif Güran'ın ifadesi kamuoyuyla paylaşıldı. Cinayet soruşturmasında çarpıcı detaylar gün yüzüne çıkarken, baba Güran'ın verdiği yanıtlar dikkat çekti.

Narin cinayetinde adı geçen Salim Güran'ın aracında çıkan DNA örnekleriyle ilgili olarak Arif Güran, şu açıklamayı yaptı: "Arka koltukta oturduklarını annesi bana söyledi. Bu nedenle çıkan DNA'ya ilişkin bir şey diyemiyorum. Bu hususun araştırılmasını ve suçlu kardeşimse cezalandırılmasını istiyorum." Güran, Salim ve Nevzat'ın arası iyi olduğunu, birlikte vakit geçirdiklerini ve ilişkilerinin sıkı olduğunu belirtti.

Alışverişte fiş almayan da vermeyen de yandı: Yeni düzenleme neler getirecek? Alışverişte fiş almayan da vermeyen de yandı: Yeni düzenleme neler getirecek?

Baba Arif Güran, eşi Yüksel Güran ile ağabeyi Salim Güran arasında geçtiği iddia edilen yasak aşk hakkında da konuştu. İddiaları kabul etmeyen Güran, "Ben eşime güveniyorum. Böyle bir ilişki yoktur. Burada Salim'e değil, eşime güvendiğimden böyle konuşuyorum. Kızıma bunu yapan kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum. İsterse kardeşim olsun, isterse eşim olsun, her türlü cezalandırılmasını istiyorum" dedi.