Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre, deprem 3,5 büyüklüğünde kaydedildi. Depremin merkez üssü Kütahya olurken, derinliği 9,81 kilometre olarak ölçüldü.

Depremin detayları AFAD tarafından açıklandı

AFAD Deprem Dairesi tarafından yapılan açıklamada, deprem saat 09:03'te Kütahya'da meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3,5 olarak kaydedildi ve yerin 9,81 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Sarsıntının enlemi 39.48417 N, boylamı ise 29.87472 E olarak rapor edildi.

Alışverişte fiş almayan da vermeyen de yandı: Yeni düzenleme neler getirecek? Alışverişte fiş almayan da vermeyen de yandı: Yeni düzenleme neler getirecek?

Kütahya'da meydana gelen depremin büyüklüğü 3,5 olarak ölçülürken, AFAD verilerine göre sarsıntının derinliği 9,81 kilometre olarak kaydedildi. Deprem, yerel saatle 09:03'te gerçekleşti.

Bölgedeki sarsıntılar takip ediliyor

AFAD, Kütahya ve çevresinde meydana gelen depremin ardından bölgedeki hareketliliği izlemeye devam ediyor. Şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir hasar ya da can kaybı bilgisi paylaşılmadı.