Güncel

Narin'in son sözü: Çok yorgunum! Kaybolmadan önceki dakikaları

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsalındaki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran’ın bulunması için arama çalışmaları devam ederken, olayın detayları da ortaya çıkıyor. Yapılan soruşturmalar ve incelemelerde, Narin’in kaybolmadan önce son sözlerinin "çok yorgunum" olduğu öğrenildi.

Abone Ol

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin 21 Ağustos'ta kayboldu. Tüm Türkiye Narin'den gelecek güzel haberi bekliyor. 


Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre Narin o gün en son 18.47'de görüldü. Aile ise 19.30'da aramaya başladı. Şüpheli amca Salim Güran ise en son 18.59'da görüldü. İşte o gün Narin'le ilgili tespitler ve Narin'in kaybolmadan önceki son sözleri...


13.50: Narin camideki kursa gitmek üzere evlerinin önünden ayrıldı.

14.00: 69 yaşındaki büyük amcası Hüseyin Güran’ın evine uğradı. Oradan camiye geçti.

15.05: Camiden çıktı.

15.15: Okulun önünden geçerek eve giden patika yola girdi. Aile üyelerinin beyanlarına göre bu saatten sonra yakınlarından kimse Narin’i bir daha görmedi.

17.40: Alınan diğer ifadelere göre Narin evlerinin yaklaşık 300 metre uzağındaki caminin orada iki kişi tarafından görüldü.
17.50: Narin büyük amcası Hüseyin’in evine giderek kapıyı çaldı ve kuzenleriyle kapıda görüştü.

18.47: Arkadaşı M. ile karşılaştı. Bu görüşmede kameraların açısında sadece M. vardı. M. psikolog ve pedagoglar eşliğinde dinlendi ve Narin’le görüşmesini anlattı. Anlatımına göre M. Narin’e “Oyun oynayalım” dedi. Narin ise “Çok yorgunum, oynamayalım” diyerek oradan ayrıldı.

18.59: Kamera kayıtlarına göre şüpheli Amca Salim Güran arabasıyla evlerinin önünden ayrılarak okul tarafına doğru gitti.

19.30: Narin ailesi tarafından aranmaya başladı.