Güncel

Öğrencileriyle birlikte satılık okul! İlanı görenler gözlerine inanamadı...

Ankara'da satılığa çıkarılan bir özel okul ilanı, içeriğiyle dikkat çekti. 18 milyon TL bedelle satışa sunulan okulun, kayıtlı öğrencilerle birlikte devredilecek olması görenleri şaşırttı. İlan, eğitim camiasında ve veliler arasında endişeye neden oldu.

Abone Ol

Okul ismi gizli tutuluyor

Satılık ilanı dikkatleri üzerine çekerken, okulun adı ve konumu gizli tutuldu. ATV Haber muhabirinin ilan sahibi ile yaptığı telefon görüşmesinde, okulun isminin ancak yüz yüze görüşmede açıklanacağı belirtildi.

Hazır, işleyen ve kurulu: 250 öğrenci mevcut

İlan sahibi, okulun tam işleyen ve hazır bir eğitim kurumu olduğunu, mevcut durumda 250 kayıtlı öğrenciye sahip olduğunu belirtti. İlan sahibi, “Çankaya, Batıkent, Keçiören ve Yenimahalle bölgelerinde öğrenci kayıtlı ve kayıtsız olmak üzere yaklaşık beş okulumuz var. Batıkent'teki okulumuz 250 öğrenciye sahip ve kayıtlar devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Veliler endişeli

Okulun satılık olması, özellikle öğrencilerin kayıtlı olarak devredilecek olması, veliler arasında kaygıya yol açtı. İlan tarihinin yeni eğitim-öğretim dönemi öncesine denk gelmesi, velilerin okul seçimlerinde dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gösterdi. Veliler, kendi çocuklarının eğitim gördüğü okulun satılık okul olup olmadığını merak ediyor ve belirsizlikten dolayı tedirginlik yaşıyorlar.