Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan mesleki çalışma programlarına katılmak isteyen öğretmenler için başvuru süresini uzattı.

MEB tarafından yapılan açıklamada, öğretmenlerin istedikleri illerde mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başvurularının bugün saat 23.59'a kadar kabul edileceği bildirildi. 

2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesine az bir süre kala, öğretmenler Kurban Bayramı tatilinin ardından 24-28 Haziran tarihleri arasında mesleki çalışma programlarına katılacaklar.

Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip... Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip...

Bu yıl, mesleki çalışmaların yüz yüze gerçekleştirilmesi ve öğretmenlerin tercihlerine göre farklı illerde seminerlere katılabilmesi için "https://veri.meb.gov.tr" adresindeki çevrimiçi platform üzerinden başvuruların alındığı hatırlatıldı.

Öğretmenler, mesleki gelişim programlarını görev aldıkları okul yerine istedikleri il ve ilçelerde gerçekleştirebilmek için bugün son başvuru tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.