2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı başlamadan önce öğretmenlerin mesleki çalışmalarının en önemli adımlarından biri olan zümre toplantılarının tarihleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu toplantılar, öğretmenlerin görevli oldukları eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesi ve planlanması açısından büyük önem taşıyor.

Zümre Toplantı Tarihleri ;

Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce İstifa Etti: Olağanüstü Toplantı Kararı Alındı Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce İstifa Etti: Olağanüstü Toplantı Kararı Alındı
  • 02 Eylül 2024: Eğitim Kurumu Öğretmenler Kurulu Toplantısı
  • 03 Eylül 2024: Eğitim Kurumu Alan/Sınıf Zümre Toplantıları
  • 04 Eylül 2024: Eğitim Kurumu Alan/Sınıf Zümre Başkanları Toplantıları
  • 05 Eylül 2024: İlçe Alan/Sınıf Zümre Başkanları Toplantıları
  • 06 Eylül 2024: İl Alan/Sınıf Zümre Başkanları Toplantıları

06 Eylül'de gerçekleştirilecek il alan/sınıf zümre başkanları toplantılarında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı/Şube Müdürleri ve görevlendirilen okul müdür/müdür yardımcıları koordinasyonu sağlayacak. Tüm zümre öğretmenleri ve yöneticilerin toplantılara katılımı sağlanacak olup, Kaymakamlıklar tarafından görevli izinli olmaları için gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Bu toplantılarda alınacak kararlar, okul, ilçe ve il düzeyindeki eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesinde yasal bağlayıcılık taşıyacak ve eğitim yılı boyunca uygulanacaktır.