Tüm modellerde geçerli kampanya: Sıfır faizle otomobil sahibi olma fırsatı

Opel, Ekim ayına özel sunduğu kampanya ile tüm modellerinde büyük bir fırsat sağlıyor. Binek ve hafif ticari araç segmentlerinde geçerli olan kampanya, araç almak isteyenlere sıfır faizle 12 ay vade imkanı sunuyor. Opel'in bu avantajlı teklifi, yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Opel Corsa: Cesur ve sportif tasarım sıfır faizle sunuluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Guterres Tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Guterres Tepkisi

Opel’in yenilenen ve sportif tasarımıyla öne çıkan Corsa modeli, 150 bin TL için 12 ay vadeli %0 faiz veya 250 bin TL için %1,99 faizli kredi imkanıyla satışa sunuluyor. Corsa’nın cesur tasarımı ve teknolojik donanımıyla dikkat çektiği bu kampanya, otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Opel Astra: 12 ay sıfır faiz imkanı

Markanın en popüler modellerinden biri olan Opel Astra, 150 bin TL’ye 12 ay vadeli %0 faiz veya 250 bin TL’ye %1,99 faizli kredi seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Astra’nın yenilikçi teknolojisi ve modern tasarımı, bu kampanya ile otomobil severlere cazip bir seçenek sunuyor.

SUV severlere özel kampanyalar: Crossland ve Mokka

SUV segmentine ilgi duyanlar için Opel, Crossland ve Mokka modellerinde de cazip fırsatlar sunuyor. Her iki model de 150 bin TL için 12 ay vadeli %0 faiz veya 250 bin TL için %1,99 faizli kredi seçenekleriyle satışa sunuluyor. Opel Vizör tasarımı ve Pure Panel kokpiti ile ses getiren Mokka, kullanıcılarına ileri teknoloji ve modern tasarımı bir arada sunuyor.

Opel Grandland: SUV’da amiral gemisi

Opel’in SUV segmentindeki amiral gemisi Grandland, 200 bin TL için 12 ay vadeli %1,99 faiz ile Opel Showroom’larında yerini aldı. Üstün Alman teknolojisi ve dijital kokpitiyle dikkat çeken Grandland, modern tasarımı ve güçlü motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.