Güncel

Özdağ'dan Akşener ile ilgili çok konuşulacak iddia!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir programda İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener hakkında dikkat çekici bir iddiada bulundu. Özdağ, 2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bir ay önce Akşener'in kendisini "dinlenemeyen bir odaya" götürdüğünü ve burada kendisine "Nedenini sorma, adamı (Erdoğan'ı) cumhurbaşkanı seçiyoruz" dediğini iddia etti.

Abone Ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuk olduğu bir programda İYİ Parti Genel Başkanlığı'nı bırakan Meral Akşener ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia öne sürdü.


"ADAMI CUMHURBAŞKANI SEÇİYORUZ"


2018 seçimlerinden 1 ay önce Meral Akşener'in kendisini dinlenemeyen odaya götürdüğünü belirten Özdağ, "Bana 'Nedenini sorma, adamı(Erdoğan'ı) cumhurbaşkanı seçiyoruz' dedi. Sen ne diyorsun ya dedim" ifadelerini kullandı.


Özdağ'ın bu iddiasına Akşener'in ne yanıt vereceği merak konusu...


ERDOĞAN, 27 PUAN FARK ATMIŞTI


2018 yılında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranını yüzde 53, Muharrem İnce'nin oy oranını yüzde 26, Meral Akşener'in oy oranının yüzde 12, Selahattin Demirtaş'ın oy oranının yüzde 7, Temel Karamollaoğlu'nun oy oranının yüzde 1 ve Doğu Perinçek'in oy oranının yüzde 1 olmuştu.