Bolu'da Güney Çevre Yolu'nda meydana gelen kazada, köprüden su kanalına düşen hafif ticari araçta bulunan bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Kazada ölen kişinin Ali Rıza Uçar olduğu tespit edildi.

Edirne'de Çöplükte 15 Köpek Ölü Bulundu: Belediye Başkanı Suç Duyurusunda Bulundu Edirne'de Çöplükte 15 Köpek Ölü Bulundu: Belediye Başkanı Suç Duyurusunda Bulundu

Olay, Sami Uçar yönetimindeki 14 BU 453 plakalı hafif ticari aracın kontrolden çıkarak köprüden düşmesi sonucu gerçekleşti. Yaklaşık 8 metre yükseklikten su kanalına düşen araç, olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.

Kaza anında araçta bulunan Sami Uçar'ın babası Ali Rıza Uçar, olay yerinde hayatını kaybetti. Bartın'da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenilen Sami Uçar ise kazada ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sami Uçar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ali Rıza Uçar'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Kazanın nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.