Güncel

Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Seçim İçin Hazır Olalım" Diyerek Tarih Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2025 Kasım'da seçim yapılması çağrısında bulunarak, halkın sorunlarını kavga yerine çözümle ele alınması gerektiğini söyledi

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, seçim için son tarihin Kasım 2025 olduğunu belirtti. Özel, "31 Mart'ta millet doğru kararı verdi, bundan memnun. Gelecek yıl Kasım'da seçim zamanı. Tayyip Bey gelsin, vatandaş rahatlasın. Seçimin tarihini şimdiden belirleyelim, bir yıl boyunca halkı nasıl bu sıkıntıdan çıkaracağımızı anlatalım, en büyük kararı millet versin" dedi.

Özel ayrıca, sert söylemlerin fayda sağlamadığını dile getirerek, "Eğer kavgayla çözüm olsaydı, 31 Mart'ta olurdu. Ama artık o dönemler geride kaldı. Tayyip Bey, eski defterleri açıp toplumu bölmeye çalışıyor. Gezi olaylarını tekrar gündeme getiriyor ama asıl özür dilemesi gereken kişi, babasız okula başlayan Vera’dır" ifadelerini kullandı.

Kendisinin kavga etmediğini, halkın sorunlarına çözüm aradığını vurgulayan Özel, "Vatandaş kavgadan bıktı. Eğer bir mücadelem varsa, bu işsizlik ve yoksulluk mücadelesidir. Çare Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Kasım 2025'e kadar herkes bu milleti nasıl kurtaracağını anlatsın, en doğru kararı millet versin" diye konuştu.