Güncel

Pegasus'tan Yaz Sonu İndirim Kampanyası: Yüzde 40 Uçak Bileti İndirimi

Pegasus, 3-4 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarla, 17 Eylül-23 Ekim 2024 tarihleri arasında Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iç hat uçuşlarında geçerli olmak üzere yüzde 40 indirimli bilet kampanyası başlattı

Abone Ol

Pegasus, yıl boyunca çeşitli indirimli bilet kampanyaları düzenledikten sonra, şimdi yüzde 40 net indirimli özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, belirli tarihler arasında satın alınan biletler için geçerli olup, yalnızca Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılan uçuşlarda uygulanacaktır. İşte kampanyanın detayları:

**Kampanya Tarihleri ve Koşulları:

- **Satış Tarihleri: 3 Eylül 2024 saat 08:30 ile 4 Eylül 2024 saat 23:59 arasında biletlerin satın alınması, ödemenin yapılması ve rezervasyonun tamamlanması gerekmektedir.

- **Uçuş Tarihleri: 17 Eylül 2024 ile 23 Ekim 2024 arasında, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleşen yurt içi uçuşları için geçerlidir. (Kalkış saatleri Türkiye yerel saatine göredir.)

**Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

- Yalnızca Pegasus BolBol üyeleri kampanyadan faydalanabilir. Üye olmayanlar, ücretsiz olarak BolBol üyesi olabilirler.

**Geçerli Hatlar:

- Kampanya, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılan yurt içi uçuşları için geçerlidir. Kıbrıs uçuşları kampanya kapsamına dahil değildir.