Güncel

Resmi Gazete'de Yayımlandı: 4 İlin Milli Eğitim Müdürü Değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı. Söz konusu karar doğrultusunda, Devlet Denetleme Kurulu (DDK) Başkanı Yunus Arıncı'nın görevine son verildi. Boş kalan yerine ise Salih Tanrıkulu getirildi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşdığı karar ile beraber 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri ile 5 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 10’uncu maddesi uyarınca Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı görevine son verildi. Bıoş kalan başkanlığa ise Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Salih Tanrıkulu getirildi.

Bu karar kapsamında, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci ve Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener görevine son verildi. Görevden uzaklaştırılan isimlerin yerine ise Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Halil Yücel, Düzce Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Emrullah Aydın, Tunceli Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fethi Ateş, Sinop Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Osman Cebeci görevlendirildi.