Güncel

Şampiyonluk sonrası atışma: Fenerbahçe'den Galatasaray'a cevap!

Trendyol Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile sezonu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin sosyal medya paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu krize Trabzonspor da dahil oldu.

Abone Ol

Süper Lig'de sezonun tamamlanması sonrası Galatasaray ile Fenerbahçe'den sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar gündem oldu.

Fenerbahçe, derbi kazanımı sonrası kale direğini Galatasaray'a iletince, Galatasaray da bu duruma cevap olarak şampiyonluk kupasının sapını Fenerbahçe'ye gönderip "Hediyeniz yola çıktı" ifadeleriyle not düştü.

Galatasaray'ın bu paylaşımına Fenerbahçe'den yanıt geldi. Sarı-lacivertliler sosyal medya hesapından "1905 No'lu gönderiniz, alıcı tarafından "Bizde harama yer yok." notuyla teslim alınmamış, iade edilmiştir" şeklinde paylaşım yapıldı.

Fenerbahçe'nin paylaşımı:

Son olarak Galatasaray Fenerbahçe'nin açıklamalarında cevap olarak "Çocuklar, ağlamayı bırakıp izne çıkabilirsiniz..." paylaşımında bulundu.


TRABZON'DAN FENERBAHÇE'YE YANIT GECİKMEDİ
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a yönelik paylaşımını alıntıladı. Bordo mavili takım, Fenerbahçe'nin "Bizde harama yer yok" paylaşımına, "Çünkü sizde haram çok" şeklinde açıklamada bulundu.