Güncel

Serhat Akın'a Saldırının Ardındaki Şok Detay! Kaç Paraya Vurulduğu Ortaya Çıktı

Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırının, para karşılığında Gürcistan’da yaşayan suç geçmişi kabarık Hasan Ş. tarafından organize edildiği ortaya çıktı

Abone Ol

Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırı olayında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Beykoz’da gerçekleşen olayda, saldırının 250 bin TL karşılığında gerçekleştirildiği öne sürülüyor. Saldırıyı organize ettiği iddia edilen Hasan Ş.’nin Gürcistan’da yaşadığı ve aralarında ‘kasten öldürme’ de bulunan 10 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

26 Eylül 2024 gecesi, Serhat Akın programdan çıkarken motosikletli iki kişi tarafından saldırıya uğradı ve ayağından yaralandı. Olay sonrası polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren Ozan D., motosikleti kullanan Osman M. ve diğer şüphelileri yakaladı. Zanlılar, Gayrettepe İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi. Olayda kullanılan motosikletin plakalarının çalıntı olduğu ve bir adet silahın ele geçirildiği belirtildi.

Ozan D.’nin saldırı sonrası arkadaşlarıyla buluştuğu ve kendilerine bu iş için Hasan Ş. tarafından 250 bin TL ödendiğini söylediği tespit edildi. Parayı şüphelilere Yunus G.’nin teslim ettiği belirlendi.

Sorgulama sonucunda Hasan Ş.’nin daha önce ‘kasten öldürme’ ve ‘yaralama’ gibi suçlardan 10 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Diğer şüphelilerin de çeşitli suçlardan sabıkaları bulunduğu ve Hasan Ş.’nin ayrıca Büyükçekmece’de bir cinayetin de firari şüphelisi olduğu, yasa dışı yollarla Gürcistan’a kaçtığı öğrenildi.