Güncel

Serinlemek İçin Çaya Giren Öğretmen Boğuldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği çayda boğulma tehlikesi geçiren bir öğretmen hayatını kaybetti.

Abone Ol

Şırnak'ın Uludere ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği çayda boğulma tehlikesi geçiren bir öğretmen hayatını kaybetti. Olay, Şırnak'ın Uludere ilçesinin Şenoba beldesinde meydana geldi.

Silopi ilçesindeki Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan tarih öğretmeni Mehmet Kınna (26), arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için Uludere ilçesinin Şenoba beldesine gitti. Serinlemek için Hezil Çayı'na giren Kınna, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Çevredekilerin hızlı müdahalesiyle sudan çıkarılan genç öğretmen için hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Mehmet Kınna'yı ambulansla Uludere Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kınna kurtarılamadı.

Sağlık ve Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi

Olayın ihbar edilmesinin ardından bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Genç öğretmen çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Uludere Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen Kınna'nın yaşamını yitirdiği açıklandı.