Güncel

Sıla bebek olayında tüyler ürperten ayrıntı! Vücudunda 42 diş izi tespit edildi

Tekirdağ'da tecavüze uğrayan Sıla bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken olay ile ilgili gün yüzüne çıkan yeni ayrıntı tüyler ürpertti. Bebeğin vücudunda 42 diş izi tespit edildiği öne sürüldü.

Abone Ol

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde vücudundaki morluklar sebebiyle cinsel istismara uğradığı ortaya çıkan 2 yaşındaki Sıla bebeğin vücudunda 42 tane diş izi belirlendi.


GENİTAL BÖLGESİNDE MORLUKLAR TESPİT EDİLDİ


Dehşete düşüren olayda Anne B.Y.'nin iddiaya göre Sıla bebeğin baygın halde olduğu ve uyanmadığı şikayetiyle Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdüğü öğrenildi. Hastanede bebeği muayene eden doktor, bebeğin vücudunda darp izleri ve genital bölgesinde morluklar fark etti. 


Durumu polise bildiren doktorun ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı. Durumu ağır olan bebek, daha sonra Tekirdağ Şehir Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan beyin ameliyatının ardından minik Sıla Y., yoğun bakım ünitesine alındı.


BEZİNDE KAN LEKELERİ


Soruşturma çerçevesinde anne B.Y. ile birlikte toplam 5 kişi tutuklandı. Anne B.Y., savcılıkta verdiği ifadesinde, iddiaya göre bebeği komşularına bıraktığını, daha sonra bebeğini akşam geri alıp eve döndüğünde banyoda bezinde kana benzer lekeler gördüğünü söyledi.


ANNESİ İTİRAF ETTİ


İddiaya göre anne B.Y. ifadesinde, ilk olayda kendisine çocuğunun düştüğünün söylendiğini belirtti. Eve döndüğünde çocuğunun vücudunda morluklar gördüğünü ifade eden anne, hastaneye giderek durumu anlattığını ve tedavi sonrası çocuğun eve gönderildiğini söyledi.


Son yaşanan olayda ise komşusuna gittiğinde çocuğunda tekrar morluklar fark ettiğini ve çocuğun baygın olduğunu belirterek 112'yi aradığını aktardı. Bebeğinin zarar gördüğünü fark eden B.Y.'nin, korktuğunu ve kimseye duyurmamak için olayı gizlemeye çalıştığını itiraf ettiği iddia ediliyor.


42 TANE DİŞ İZİ İDDİASI


Milliyet'te yer alan habere göre, yapılan incelemelerde bebeğin vücudunda çok sayıda diş izi tespit edilmişti. Belirlenen diş izlerinin 42 tane olduğu iddia edildi. Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren bebeğin vücudundaki izlerin 3 ve 10 günlük olduğu belirlendi.