• DOLAR 33,03 %0.03
  • EURO 36,05 %0.02
  • ALTIN 2.570,49 %0.03
  • BİST100 11.065 %0.37
  • BITCOIN 64.333 %5.08
  • ETHERIUM 3.481 %7.57
21°
4 saat önce Güncel

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli kadrolar için sözleşmeli personel istihdam edecek.

4 saat önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda konuştu. Erdoğan, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek "Tıpkı 8 yıl önce olduğu gibi bugün de omuz omuzayız. Biriz, beraberiz. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle 85 milyon hepimiz tek yumruğuz." dedi.

6 saat önce Güncel

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da önümüzdeki 4 gün boyunca hava sıcaklığının 35-37 derece arasında olacağına dikkat çekerek, vatandaşları uyardı. Şen, "Bu süre içerisinde şehir içinde dolaşmayın" çağrısında bulundu.

7 saat önce Güncel

Devlet destekli 12 ay geri ödemesiz kredi için başvurular başladı. 350 bin TL'lik krediye ilişkin detaylar netleşti. Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların yüksek faizli kredileri yerine devlet destekli kredilere yöneliyor. Merkez Bankası’nın ekonomik politikaları nedeniyle ciddi faiz artırımlarına gidilmişti. Özellikle yeni iş kurmak veya işini büyütmek isteyenler için yeni fırsat KOSGEB ve Halkbank işbirliği ile sunuluyor.

7 saat önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulması beklenen emekli zammı detaylarına ulaşıldı. En düşük emekli maaşı zammı yarın verilecek vergi paketine eklenecek. AK Partili kurmaylar, hafta sonu boyunca en düşük emekli maaşlarında yapılacak zamma ilişkin üç alternatif ve mali raporu Erdoğan'a sundular. Erdoğan, bu akşam kararını verecek ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yarın Vergi Paketi'nin detayları ile en düşük emekli maaşına yapılacak zammı açıklayacak.

8 saat önce Güncel

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme çağrısına olumlu yanıt verdi. Esad, Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik her türlü girişime açık olduklarını belirtirken, ilişkilerin normalleşmesinin belirli kurallara uygun şekilde gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı. Türk askerlerinin Suriye'den çekilmesi konusunun görüşmelerin içeriğinde önemli bir yer tutacağını ifade eden Esad, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetini her an kabul edebileceklerini söyledi.

10 saat önce Güncel

Türk Hava Yolları, seyahat tutkunları için 1 Kasım 2024 - 15 Ocak 2025 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir indirimli bilet kampanyası başlattı. İşte kampanyanın detayları...

10 saat önce Güncel

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisinde ormanlık alanda çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

10 saat önce Güncel

Bursa'da yaşanan korkunç olayda, bir kiracıya yönelik işkence iddiaları mahkemeye taşındı. Mehmet Ö., Yıldırım ilçesinde Ozan U.'nun evinden bir oda kiralamıştı. Ancak Mehmet Ö., ev sahibinin sık sık gelen misafirlerinden rahatsız olduğunu belirterek ayrılmak istediğini dile getirdi. Bu durum üzerine Ozan U., Mehmet Ö.'yü evine çağırarak işkence yapmakla suçlandı.

11 saat önce Güncel

Türkiye genelinde kiralık konut piyasasında son dönemde yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Temmuz ayı itibarıyla yüzde 25 kira artış sınırının sona ermesiyle birlikte, ev sahipleri kiraları önemli ölçüde yükseltme yoluna gitti. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, kira bedellerinde yaklaşık yüzde 65 civarında bir artışın yaşandığını belirtti.