• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.810 %0.18
  • ETHERIUM 2.471 %1.02
20°
5 ay önce Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber canlı yayınında, 2013'ten beri üzerinde çalışılan yeni müfredatın önemini vurgulayarak, öğretmenlerin taleplerini dinlediklerini ve müfredatın güncellenmesinin gerekliliğini dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Güney Afrika'nın İsrail'e açtığı soykırım davasına müdahil olduğunu duyurdu ve Filistin davasını savunmaya devam edeceklerini bildirdi.

5 ay önce Güncel

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işçilere yönelik önemli bir adım attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ, ek protokole imza atarak belediye ve Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (KASKİ) çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 27 ek zam yapıldığını duyurdular.

5 ay önce Güncel

Geçen yıl Nisan ayında başlayan ve bir yıl boyunca devam eden mutfak ve sıcak su tüketiminde kullanılan ücretsiz 25 metreküp doğal gaz uygulaması, 1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle sona erdi.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de girişimcilere destek sağlamak için bir üst fon kurulması talimatı vererek, girişim sermayesi ekosistemini güçlendirmeye yönelik çalışmaları hızlandırdı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında önemli kararlar alındı. Toplantıda, olağan kongre için çalışmaların başlatılması ve eylül ya da ekim aylarında kongrenin gerçekleştirilmesi planları masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kongreleri başlatma talimatı verdiği ve yönetim değişikliğinin kongre sonrası yapılacağı bildirildi.

5 ay önce Güncel

Şanlıurfa'da, Dicle Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, jandarma desteğiyle gerçekleştirilen rutin kontrollerde 351 kayıt dışı elektrik trafosu tespit edildi, bu durumun ekonomiye yıllık 200 milyon liradan fazla zarar verdiği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, son günlerde endişe verici olan bazı illeri sıralayarak önemli uyarılarda bulundu. Görür, özellikle Tunceli, Bingöl Karlıova ve Erzincan bölgelerinin yanı sıra İzmir'in de deprem riski taşıdığını ifade etti.

5 ay önce Güncel

Kredi notu, bireylerin veya işletmelerin finansal geçmişlerini temel alarak kredi risklerini ölçen bir puanlama sistemidir. Bu not, kişinin veya işletmenin krediye olan güvenilirliğini belirlemeye yardımcı olur

5 ay önce Güncel

İngiltere'den Türkiye'ye tedavi için gelen Chloe'nin durumu, başarısız bir ameliyat sonucu acil tıbbi müdahale gerektirdi ve yoğun bakıma alınması gerekti