Türkiye'de mide küçültme ameliyatı geçiren İngiltere vatandaşı Chloe Court, beklenmedik bir komplikasyonla karşı karşıya kaldı. 1500 sterlinlik ameliyat sonrasında, 23 yaşındaki Court'un dalağı yırtıldı ve acil bir şekilde yoğun bakım ihtiyacı doğdu. Geçtiğimiz hafta cuma günü operasyona giren genç anne, başarısız mide ameliyatının ardından hayat mücadelesi vermek zorunda kaldı.

Şu anda İstanbul'daki bir özel hastanede tedavi gören Chloe'nin ailesi, tedavi masraflarının yüksek olduğunu dile getirdi. Yoğun bakım sürecindeki tedavi için ödenmesi gereken fatura 5 bin 300 sterlin olarak belirlendi. İngiltere'deki Hereford İlçe Hastanesi'nde asistan olarak çalışan Chloe'nin, bir süre daha hastanede kalması gerekebilir.

Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor" Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor"

Chloe'nin arkadaşları ve sevdikleri, tedavi masraflarını karşılamak ve Chloe'ye destek olmak için harekete geçti. Bir arkadaşı, GoFundMe üzerinden bağış kampanyası başlattı. 23 yaşındaki Leah Mattson, "Onun için üzülüyorum, hayatını kaybetmenin eşiğine geldi ve şimdi onda olmayan parayı istiyorlar. Hastanede ekstra vardiyalar alarak bu parayı ameliyat için biriktirmek için canını dişine taktı. Ben de aynı ameliyatı oldum ben de yaptırdım ve Chloe'ye bunu yaptırması için örnek oldum ama benim ameliyatım başarılı geçti onunki ise ters gitti” şeklinde konuştu.

Bağış kampanyasına destek ise hızla büyüyor. Şu ana kadar 1000 sterlin toplanmış durumda. Chloe'nin sevdikleri ve destekçileri, onun tedavisine ve iyileşmesine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yapıyorlar.