• DOLAR 34,18 %0.13
  • EURO 38,28 %0.00
  • ALTIN 2.937,52 %0.14
  • BİST100 9.829 %-0.62
  • BITCOIN 64.550 %1.66
  • ETHERIUM 2.631 %2.68
20°
4 ay önce Güncel

Şanlıurfa'da, Dicle Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, jandarma desteğiyle gerçekleştirilen rutin kontrollerde 351 kayıt dışı elektrik trafosu tespit edildi, bu durumun ekonomiye yıllık 200 milyon liradan fazla zarar verdiği belirtildi.

4 ay önce Güncel

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, son günlerde endişe verici olan bazı illeri sıralayarak önemli uyarılarda bulundu. Görür, özellikle Tunceli, Bingöl Karlıova ve Erzincan bölgelerinin yanı sıra İzmir'in de deprem riski taşıdığını ifade etti.

4 ay önce Güncel

Kredi notu, bireylerin veya işletmelerin finansal geçmişlerini temel alarak kredi risklerini ölçen bir puanlama sistemidir. Bu not, kişinin veya işletmenin krediye olan güvenilirliğini belirlemeye yardımcı olur

4 ay önce Güncel

İngiltere'den Türkiye'ye tedavi için gelen Chloe'nin durumu, başarısız bir ameliyat sonucu acil tıbbi müdahale gerektirdi ve yoğun bakıma alınması gerekti

4 ay önce Güncel

Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi, maddi istekleri devam ettiği ve eşinin cebinden habersiz para aldığı gerekçesiyle eşine karşı boşanma davası açan kocayı haklı buldu. Bu karar, yerel mahkemenin kararını kısmen onadı.

4 ay önce Güncel

Nisan 2024'te İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar önemli ölçüde artarak, ekonomik aktivitedeki yükselişi yansıttı.

4 ay önce Güncel

Son dönemde artan öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına karşı tepkiler devam ediyor. Ankara'da bir lise öğrencisinin okul müdür yardımcısını bıçaklaması sonrası Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, kadın öğretmenlere yönelik ilginç bir çıkış yaptı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Abdulkadir Selvi, CHP'nin yerel seçim başarısının ardından Özgür Özel'in liderlik seviyesine yükselmesini ve İmamoğlu ile Yavaş'ın bu durumdan rahatsız olduğunu aktardı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı.

4 ay önce Güncel

Zorunlu trafik sigortası poliçelerinde önemli bir değişiklik yaşanıyor. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) 1 Mayıs itibarıyla devreye aldığı hasar maliyet endeksi, mayıs ayı poliçelerinin kesilmesinde azami yüzde 3 artışa neden olacak.