• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 38,05 %-0.14
  • ALTIN 2.908,88 %0.45
  • BİST100 9.613 %-0.54
  • BITCOIN 64.150 %0
  • ETHERIUM 2.646 %0.53
13°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan hayatını kaybetti.

4 ay önce Gündem

Siyasi partiler, toplumun huzurunu bozan ve sosyal medyayı zehirleyen trol hesaplarına karşı çare arayışında birleşiyor. AK Parti'nin trol hesaplarını mercek altına almasının ardından, TBMM'de trol sorunu masaya yatırıldı. Siyasi parti temsilcileri, Dijital Mecralar Komisyonunda, trol faaliyetlerinin önlenmesi için etik kuralların belirlenmesi ve acil tedbirler alınması gerektiğini vurguladılar.

4 ay önce Güncel

Piyasalarda risk algısına göre hareketlilik devam ediyor. Hem yerel hem de küresel faktörlerin etkisiyle mevduat, borsa ve emtia piyasalarında dalgalanmalar yaşanıyor. Ekonomist Tuğba Ekin'in değerlendirmesiyle, dolar/TL'nin yıl sonunda 38-40 TL aralığında olabileceği öngörülüyor. Ekin, mevcut para ve maliye politikalarının kur üzerindeki etkisine değinirken, kredi notlarının henüz istikrar sağlayamadığına dikkat çekiyor.

4 ay önce Güncel

Hemen hemen 2 aydır arı kovanlarını havaların daha sıcak olduğu yerlere götürerek üretim yapan arıcılar, insan sağlığına yönelik kritik değerlendirmeler ve uyarılarda bulundular. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar paylaşımında, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) 150 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuru tarihi ve kriterler..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında, "Öğretmenlerimiz müsterih olsun. Böylesine önemli bir mesleği ülkemizin her bölgesinde fedakarca yürüten öğretmenlerimize karşı şiddet olaylarına asla sessiz kalmadık, kalmayacağız." ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını daha da artıracak torba yasa teklifi Meclis Sanayi, Ticaret ve Bilgi Teknolojileri Komisyonu’nda onaylandı. Söz konusu teklif ile satıcıların satışlarını yaptıktan sonraki süreçlerinde de yeni kurallar uygulanacak. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcılar tarafından mercek altına alınmaya devam ediyor. Peki dolar yıl sonunda hangi rakamlara ulaşacak? Gram altın mayıs ayında nasıl bir yol izleyecek? Uzman isim merak edilen sorulara yanıt verdi. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Her gün farklı bir yol izleyen dolandırıcıların yeni ağı kasko ve trafik sigortaları olduğu belirlendi. Vatandaşları yüksek indirim sözü veren dolandırıcılar, parayı ceplerine indirdikten sonra ortadan kayboluyorlar.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıdığı, atama kararları Resmi Gazete'de paylaşıldı. Söz konusu atama kararında, Kamu İhale Kurumu Başkanlığı ve üyeliklerine 8 kişi görevlendirildi.