• DOLAR 34,20 %-0.09
  • EURO 37,91 %0.27
  • ALTIN 2.925,18 %-0.15
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.632 %-3.92
  • ETHERIUM 2.464 %-4.49
11°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Akademisi'nde KPSS puanları geçerli olacak ve öğretmen adayı sayısı azaltılacak, yerine Maliye Bakanlığı'nın belirlediği kadro sayısı kadar öğretmen alınacak, ayrıca üniversitelerdeki uzman hocalar ve tecrübeli öğretmenler birlikte çalışacaklar.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da yaşanan tarihi depremler ve günümüzdeki riskler hakkında konuşan Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul'un büyük bir depreme hazır olması gerektiğini söyledi.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da 8. sınıf öğrencisi A.A'ya 2 arkadaşı tecavüz etti. Böyle başlayan dram, A.A.'ya tanıdığı, tanımadığı pek çok sapığın tecavüz etmesiyle giderek daha ürkütücü bir hal aldı. İlk dehşetin görüntüleriyle şantaj yapılan A. A. liseye geçtiğinde de kabus devam etti, tecavüzcülerin sayısı her gün arttı. İşte dehşete düşüren olayın ayrıntıları...

4 ay önce Güncel

Mevduat ve katılım hesaplarındaki stopaj oranlarının artırılması, faiz oranlarında sert bir düşüşe neden oldu. Özellikle Türk Lirası (TL) mevduatlarında faiz oranları, beklenmedik bir şekilde geriledi.

4 ay önce Güncel

Dünya finans piyasalarının önde gelen isimlerinden HSBC, yeni bir dolar kuru tahmininde bulundu. Banka, yıl sonuna kadar Türk Lirası'nın dolar karşısında önemli bir değer kaybı yaşamayacağını öngördü.

4 ay önce Güncel

Türkiye Ekonomisini yakından takip eden İngiliz ekonomist Timothy Ash, Türkiye'nin tasarruf paketini değerlendirerek, enflasyonla mücadelenin zor olacağını söyledi

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"ni açıkladı; ancak CHP'den eleştiriler gecikmedi

4 ay önce Güncel

Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 ay önce evlenen Ayşe Derya ve Tevfik Alptekin çifti hayatını kaybetti.

4 ay önce Güncel

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kamuda tasarruf paketini doğru buldu ancak saray harcamaları gibi bazı alanlara da dikkat çekici bir yorumda bulundu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin isteğe bağlı olarak il içi tayin başvuru sürecini duyurdu. Başvurular 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü başladı ve 17 Mayıs 2024 Cuma günü sona erecek. Başvurular, mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adreslerinden online olarak yapılabilecek.