• DOLAR 34,20 %-0.07
  • EURO 37,94 %0.32
  • ALTIN 2.923,08 %-0.22
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.609 %-3.96
  • ETHERIUM 2.455 %-6.22
11°
4 ay önce Güncel

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024 yılında il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için öğretmenlerin başvurularını almaya başladı. Başvurular 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

4 ay önce Güncel

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılması gerektiği yönünde genel bir görüş olduğunu belirtti, ancak yeni sistemle ilgili net bir yargıya varmanın henüz erken olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

Sigaraya gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Esse sigara grubuna da zam yapıldığını duyurdu ve güncel fiyatları paylaştı.

4 ay önce Güncel

Stellantis, 5 yaş ve üzerindeki Peugeot, Citroen ve Opel marka araçlar için özel bir motor yağı değişim kampanyası başlattı.

4 ay önce Güncel

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak sağlık sorunları yaşamış ve bu nedenle tahliye edilmişti. Nihal Candan, konuk olduğu bir programda cezaevi günlerini anlattı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) için 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem sınav tarihlerini ve kayıt yenileme süreçlerini duyurdu.

4 ay önce Güncel

YÖK Başkanı Erol Özvar, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde "Spor Dostu Kampüs" projesini tanıtarak gençlerin spor yapma bilincini artırmayı ve düzenli egzersizin yaşam tarzı haline gelmesini hedeflediklerini belirtti.

4 ay önce Güncel

DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yaptığı bazı konuşmalarda 'terör örgütü propagandası' yaptığı iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Konak, ifadeye çağrıldı.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma'da düzenlenen MYK sonrasında, belediye başkanlarının popülizme kapılmayacağını vurgulayarak, Arapça tabelalara yapılan müdahalelerin yasal prosedürlere uygun olması gerektiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı son açıklamaya göre, kamuda genel olarak memur alımları üç yıl süreyle kısıtlanacak. Ancak bu kapsamdan muaf tutulan Sağlık Bakanlığı, hastanelere personel ve işçi alımı yapacak. İşte detaylar...