• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,94 %0.43
  • ALTIN 2.917,88 %-0.40
  • BİST100 9.173 %-1.91
  • BITCOIN 61.522 %-3.52
  • ETHERIUM 2.461 %-6.43
15°
4 ay önce Güncel

EPDK'nin yeni kararı ile tüm akaryakıt türlerinde fiyat eşitleniyor.

4 ay önce Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve tarihleri

4 ay önce Güncel

BDDK düzenlemesi kapsamında, e-Devlet üzerinde biriken paraların vatandaşlar tarafından öğrenilmesi için basit adımlar bulunmaktadır.

4 ay önce Güncel

Antalya Kepez'de ikamet eden Taner Baysal'ın, EYT düzenlemesi sayesinde emeklilik hakkı kazanmasının ardından 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Bu durum, 2500 TL'lik borcu nedeniyle yaşandı. Baysal, aldığı emekli maaşlarını geri ödemek zorunda kalacak.

4 ay önce Güncel

Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı şirkette çalışan bir büro personeli hakkında sahte diplomayla maaş dolandırıcılığı suçlamasıyla dava açıldı. İddianameye göre, Çiğdem B. adlı personel, sahte bir üniversite diploması kullanarak hem yüksek maaş almayı, hem de her ay birden fazla maaş ödemesi alarak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği iddia ediliyor.

4 ay önce Güncel

Zonguldak'ta özel olarak işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

4 ay önce Güncel

Ülke genelinde yapılan "Calculus BC Sınavı"nda, sınavdan bir gece önce özel bir dershane tarafından soruların öğrencilere verildiği iddiaları, eğitim camiasında endişe yaratıyor.

4 ay önce Güncel

Elazığ'da, sınav esnasında kopya çekmeye çalışan bir öğrenci, öğretmenini yanında bulunan bıçakla yaraladı.

4 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yabancı öğrencilerin Türkiye'de kendi imkanlarıyla okuduğunu vurgulayarak, uluslararası öğrenci sayısını artırmak istediklerini belirtti. Özvar, Türkiye'de yaklaşık 350 bin yabancı öğrencinin bulunduğunu ve bu öğrencilerin yüzde 95'ten fazlasının kendi imkanlarıyla okuduğunu ifade etti.

4 ay önce Güncel

İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşen bir operasyonda, Dubai'den gelen 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasında gizlenmiş 73 adet külçe altın ele geçirildi.