• DOLAR 34,21 %-0.01
  • EURO 37,84 %0.13
  • ALTIN 2.913,44 %-0.55
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.470 %-0.05
  • ETHERIUM 2.441 %-1.79
13°
4 ay önce Güncel

Kızılcık Şerbeti dizisinin çalkantılı karakteri 'Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, uyuşturucu skandalında adı bir kez daha gündeme geldi. Civelek'in, kendisine uyuşturucu getiren torbacı Selçuk Ç. ile arasında geçen telefon konuşmaları, olayın boyutunu daha da belirginleştirdi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gece yarısına yaklaşan saatlerde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sürpriz bir toplantı düzenledi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile gerçekleşen bu görüşme, Ankara'da gündemi sarsan kritik konuların ele alındığı bir platform oldu.

4 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf dönemi başladı. Kaynakların tüketiminde yeni düzenlemeler uygulanacak. Bu çalışmalar kapsamında, vatandaşa etkilemeyen indirimler sona erecek, değişiklikler ve çalışmalar daha da kapsamlı hale gelecek.

4 ay önce Güncel

Ankara Üniversitesi yapmış olduğu duyuruda, 139 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. İşte ilana ilişkin aranan kriterler ve başvuru tarihleri..

4 ay önce Güncel

AFAD, Ege Denizi açıklarında, İzmir'e bağlı olan Karaburun ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu açıkladı. Depremin derinliği yerin 7 kilometre altında olduğu değerlendirildi.

4 ay önce Güncel

EPDK'nın almış olduğu karar doğrultusunda, farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda fiyatı değiştirilmeden satışa sunulmasına yönelik düzenlemeye geçiş yapıldı. Bugünden sonra 13 bin bayide fiyatlar değiştirilecek.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öncülüğünde "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı (2024-2028)" oluşturuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla söz konusu karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet-Devret kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenledi.

4 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda aynı fiyata satılmasına dair aldığı karar, yarın itibarıyla yürürlüğe giriyor. Bu kararla birlikte, 13 bin bayide akaryakıt fiyatları güncellenecek.

4 ay önce Güncel

Balıkesir'de kuryelik yapan bir üniversite öğrencisinin öldürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ata Emre Akman isimli genç, çalıştığı restorandan bir siparişi teslim ettikten sonra, E.Ö. isimli şüpheli tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.