• DOLAR 34,14 %-0.19
  • EURO 37,79 %-0.16
  • ALTIN 2.917,27 %-0.22
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.898 %0.33
  • ETHERIUM 2.343 %-2.13
18°
4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, emeklilere yönelik yeni çalışmalarını açıkladı. Bakan Işıkhan, emeklilerin kamu tesislerinden yüzde 15 indirim ile faydalanabileceğini ve KYK bünyesindeki yurtların yaz aylarında emekliler için ücretsiz kullanıma açılacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

’Evet-Hayır' yarışmasının sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti. 89 yaşındaki yolaç uzun süredir tedavi görüyordu...

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. KYK yurtları yaz aylarında emeklilerin ücretsiz kullanımına sunulacak.

4 ay önce Güncel

Aile hekimlerinin yetki alanı genişliyor ve hastaların sağlık hizmetine erişimi kolaylaşıyor. Yapılacak yeni düzenleme ile aile hekimleri, daha fazla ilacı reçete edebilecek. Bu düzenleme, yaklaşık 2 milyon vatandaşı doğrudan etkileyecek.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 10.557,98 puanla rekor seviyeyi gördü. Bu rekor seviye, endeksin tüm zamanların en yüksek değerine ulaştığını gösteriyor. Saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 225,09 puan ve yüzde 2,18 değer kazancıyla 10.545,05 oldu. Toplam işlem hacmi ise 66,1 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hürriyet yazarı Hande Fırat'ın "Siz cemaatçi misiniz?" sorusuna, "Hayır değilim. Sosyal medyaya bakıyorum, beni bütün cemaatlere yazdılar. Benim geldiğim çizgi belli. Ben Milli Görüş geleneğinden geliyorum" şeklinde yanıt verdi. Bakan Tekin ayrıca, "Atatürk'ü seviyor musunuz?" sorusuna da "O ne demek tabii ki seviyorum, tüm milli kahramanlarımız gibi" şeklinde cevapladı.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirleri paylaştı. Diyanet İşleri Başkanlığı, tartışmalara yol açan Audi A8 makam aracını iade ettiğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredatta Atatürk ve Cumhuriyet içeriğinin azaltıldığı iddialarına "büyük bir iftira" olarak yanıt verdi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle tasarruf tedbirleri kapsamında önemli değişiklikler yapıldı. Artık memurlara giyecek yardımı toplu sözleşme gereği ayni olarak gerçekleştirilecek ve kıyafet desteği için çek, kupon gibi araçlar kullanılmayacak. Ayrıca nakdi ödeme de yapılmayacak.