• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
18°
4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kirada yüzde 25 zam sınırının devam etmesi için bir gerekçe olmadığını belirtti. Şimşek, ekonomide dengelenme sürecine girildiğini ve çeşitli ekonomik reformların sürdüğünü açıkladı.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitirmesi, suikast iddialarını beraberinde getirdi. Kazaya ilişkin resmi açıklamalarda helikopterin yoğun sis nedeniyle düştüğü belirtilirken, ortaya çıkan bir drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi.

4 ay önce Güncel

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, avukat Alperen D'nin, başörtülü hakimler hakkındaki ifadeleri nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından soruşturma başlattı.

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Dünya Arı Günü paylaşımında, belirleyecekleri yeni destekleme formülünde gezginci arıcılar ile genç ve kadın üreticilere kovan başına ek destekler sunacaklarını belirtti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasına ilişkin tespit çalışmalarını başarıyla tamamlayan Akıncı İHA, Türkiye'ye dönüşünde Van Gölü üzerinde Türk bayrağı çizdi.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları, ABD'de enflasyonundaki durgunluğun, Fed'in kısa bir süre içerisinde politika faizini indirebileceği yönündeki tahminlerin güçlenmesi sonrası rekora koştu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem olma potansiyeli yüksek olan illeri sıraladı. Görür, 3 noktaya değinerek "Tarih yine tekerrür edecek" şeklinde konuştu. İşte Naci Görür'ün açıklamaları..

4 ay önce Güncel

BIST 100 endeksi yeni haftaya yükselişle girdi

4 ay önce Güncel

ÖSYM tarafından Haziran ayında yapılacak sınavlar için öğretmenlere sınav görevi başvuruları başladı. Sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler, başvurularını gis.osym.gov.tr adresi üzerinden yapabilirler.

4 ay önce Güncel

AK Parti'nin yeni yol haritasını belirlemek üzere Kızılcahamam'da düzenleyeceği kamp toplantısının ardından kabinede değişiklik yapılması bekleniyor. Ekonomim'den Besti Karalar'ın haberine göre, 31 Mayıs ile 2 Haziran arasında gerçekleşecek kamp toplantısında, partinin gelecekteki stratejileri masaya yatırılacak.